logo-staring

Informatie avonden

We nodigen u als ouder/verzorger enkele malen per schooljaar uit om ons te bezoeken. In de meeste leerjaren is er aan het begin van het schooljaar een informatie- en kennismakingsavond, waarop u de mentor van uw kind en de afdelingsleider van de betreffende afdeling kunt ontmoeten.

10-minuten gesprek

Na het ontvangen van het eerste en tweede rapport is er tijdens ouderspreekavonden de gelegenheid om als ouder met docenten van uw zoon/dochter te spreken. U kunt van tevoren aangeven welke twee docenten u wilt spreken (de mentor kan één van deze docenten zijn). Een handleiding voor het inschrijven voor deze gesprekken staat na inloggen hieronder bij 'Bekijk ook'.

Aanvullende informatie over deze 10-minuten gesprekken vindt u in de digitale Staring Infomap. Zodra de data bekend zijn, wordt u hiervan op de hoogte gesteld. U vindt de data dan ook nadat u bent ingelogd op deze website.

Als u gedurende het jaar behoefte heeft om te praten met de mentor van uw kind of met andere betrokkenen kunt u altijd contact opnemen.

 

Thema-avond

Elk jaar organiseert de ouderraad een algemene ouderavond op de hoofdlocatie. Tijdens deze avond komt meestal een actueel pedagogisch thema aan de orde.Disclaimer | Sitemap | | Contact | GroupWise

Volg ons ook!

turbanli kizla sikis