Speciaal voor groep8ers!

Van groep 8 naar het voortgezet onderwijs. Dat is een hele stap! Een leuke en vaak spannende tijd. Op deze pagina willen we jou en je ouders alvast laten kennismaken met het dagelijkse schoolleven op het Staring College.
Speciaal voor jou en je ouder/verzorger hebben we de folder 'Naar de brugklas!' gemaakt met allerlei info over onze school. Deze folder zie je hiernaast staan.

PERSOONLIJKE RONDLEIDING
Twijfel je nog over de schoolkeuze? Wil je onze school 'in bedrijf' bekijken? Dat kan! Op info@staring.nl kun je je aanmelden voor een persoonlijke rondleiding. Tot ziens!

OP ZATERDAG 22 JANUARI 2022 IS ONS ONLINE OPEN HUIS.
Tussen 10.00 en 14.00 uur kun je kijken en luisteren naar presentaties van onze leerlingen, mentoren, coaches en andere docenten.
De filmpjes uit de presentaties kun je hier terugkijken.
Bekijk ook 'ns onze
interactieve video en luister naar de verhalen van onze leerlingen, kom meer te weten over vakken, coaching, leren in de praktijk en kijk rond in onze scholen!

MINILESJES VOOR GROEP 8 IN FEBRUARI
Alle leerlingen van groep 8 kunnen meedoen aan minilesjes voor een echte Staringervaring! De lesjes vinden plaats op onze locaties in Lochem en Borculo (Beukenlaan). Klik hier voor meer info!

INFORMATIEAVOND OP 30 NOVEMBER
Klik hier om deze live-uitzending terug te kijken.
 Klik hier voor meer informatie.

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar groep8@staring.nl

Kennismaken met elkaar

Social Media

website is gerealiseerd door Heutink ICT