Open dag

Ben je al op zoek naar een nieuwe school voor het voortgezet onderwijs? Het is best moeilijk om zo'n belangrijke keuze te gaan maken. Daarom organiseren wij elk jaar in januari een open dag, speciaal voor jou en je ouder(s)/verzorger(s).

Tijdens deze open dag ben je van harte welkom op de locaties van het Staring College in Lochem en Borculo. Je kunt de school bekijken en de docenten leren kennen. Ook kun je dan zien wat er allemaal in de school te doen en te leren is. Via jouw basisschool krijg je een folder over de open dag waarin kort belangrijke informatie over onze school staat.

De open dag in 2021

Zet maar vast in je agenda: op zaterdag 23 januari 2021* zijn de deuren van 10.00 tot 13.00 uur open op de locaties in Lochem en Borculo; Beukenlaan en Herenlaan. We maken die dag graag kennis met jou en je ouders!

Heb je vragen? Mail of bel dan naar de heer J. Munk (locatie Lochem), de heer E, Olthof (locatie Beukenlaan Borculo) of de heer R. Ravenshorst (vmbo-locatie Herenlaan Borculo). Telefoonnummers zijn te vinden op de pagina Contact/Namen en adressen.

*De manier waarop de open dag zal worden georganiseerd, is afhankelijk van de ontwikkeling van het coronavirus.

website is gerealiseerd door CollegeWapps