Open huis

Zaterdag 28 januari 2023 houden we ons Open Huis voor alle leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers.

Interactieve video
Wil je nu al kennismaken met onze school? Bekijk dan de interactieve video!

 

Welk niveau past bij jou?

Het Staring College is een school voor iedereen! Voor doeners en denkers, voor jongeren die graag praktisch bezig zijn en voor jongeren die graag willen onderzoeken. Op onze school kun je alle niveaus volgen: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium.
Samen met de leerkracht van groep 8 bepaal je welk niveau bij jou past. In groep 8 krijgen leerlingen een niveau-advies voor het voortgezet onderwijs. Dit advies bepaalt uiteindelijk in welke klas een leerling start op onze school. In een aantal filmpjes laten we zien wat de verschillen tussen deze niveaus zijn.
Bekijk de filmpjes!

Staring Masterclasses
Door de interactieve video en de filmpjes krijg je al een mooi beeld van onze school. Maar we willen je natuurlijk graag écht in onze school ontvangen. Daarom organiseren we na de herfstvakantie Staring Masterclasses. Lees hier meer over de Masterclasses.

 

 Heb je vragen? Mail dan naar groep8@staring.nl. Als je vragen hebt over het beroepsgerichte vmbo, neem dan contact op met de heer R. Ravenshorst (vmbo-locatie Herenlaan Borculo). Telefoonnummers zijn te vinden op de pagina Contact/Namen en adressen.

Social Media

website is gerealiseerd door Heutink ICT