Vakken

onderdelen van een harnasBen je nieuwsgierig naar de vakken die je in de eerste klas krijgt? Dan moet je hier maar eens rondkijken.
In het voortgezet onderwijs krijg je meer vakken dan op de basisschool. Voor al die vakken krijg je ook les van allerlei verschillende docenten en zijn er aparte (vak) lokalen. Natuurlijk heb je ook voor elk vak boeken en werkschriften. Soms werk je met een I-pad of computer.
Maar behalve dat je het hele jaar les uit die boeken krijgt, heeft elk vak wel enkele extra leuke opdrachten en activiteiten in de lessen. 
Op het Staring College proberen de docenten jullie op een leuke manier kennis te laten maken met hun vak. Wat dacht je van een "High Tea" bij Engels, bij techniek met een Legowedstrijd meedoen, zelf honing slingeren bij biologie, grondboringen verrichten tijdens de les aardrijkskunde en nog veel meer...... Misschien doe je er volgend jaar zelf ook aan mee!

Uitleg fotobeheer (zichtbaar voor beheerders)

Elke vakken-pagina heeft een HTML tekst-module, waar je al tekst in kwijt kan en daaronder een Slideshow-module voor de foto's.

Hieronder vind je een overzicht van de mappen voor de foto's. De mappen komen overeen met de submenu's. Daar kan je makkelijk foto's uploaden en verwijderen.

Vóór het uploaden de foto's voorbereiden wat betreft naamgeving (logische naam en bestandsformaat moet zijn jpg) en formaat.

Voor een foto op een halve pagina geldt het formaat: 329 x 218

Voor een foto voor de slideshow geldt het formaat: 600 x 450

Vanuit de Slideshow-module op de subpagina's kan je linken (Beheren --> Manage Images) naar de hier geuploade foto's en daar kan je in het veld Capture de tekst toevoegen die de foto beschrijft en zichtbaar wordt op de banner over het onderste deel van de foto.

Op deze manier kan je foto's van commentaar voorzien door ze een een duidelijke capture tekst te geven.

website is gerealiseerd door CollegeWapps