logo-staring
Archief | Nieuws
CKV-avond in Schouwburg Lochem
Bericht geplaatst op: 16-5-2019

Op donderdag 6 juni staan toneel, film en fotografie centraal!Een avond met toneel, film en fotografie door leerlingen op het podium van de grote zaal!
Op bioscoopformaat wordt een selectie van de beste foto’s en films van 5 vwo vertoond, en enkele van de beste filmpjes die door leerlingen van 4 havo/ vwo gemaakt zijn.
Er wordt een toneelstuk gespeeld door leerlingen van 5 vwo, waar we –eveneens in het kader van ckv- dit jaar naartoe hebben gewerkt:
‘n Deal met de Duivel? , gebaseerd op Faust I en II  van Goethe uit 1832. Niet alleen het spel, maar ook belichting, projecties, geluid en decor worden door leerlingen gedaan. De voorstelling gaat over de wetenschapper Faust. Zij heeft alles bestudeerd wat je maar kan bestuderen, en is nog geen stap dichter bij de zin van het leven gekomen. Dan komt Mefisto (de duivel) langs, en zegt dat hij Faust het ‘echte leven’ wel kan tonen. Ze tekenen een contract; als Mefisto dit kan waarmaken, en Faust gelukkig wordt, is haar ziel van hem…

Namens alle betrokken leerlingen van harte welkom ouders, leerlingen, docenten en medewerkers, en andere belangstellenden! Entree is gratis, na afloop is de bar open.

Aanvang 20.00 uur, afloop ca. 21.30 uur.


TerugDisclaimer | Sitemap | | Contact | Webmail

Volg ons ook!