Archief | Nieuws

Online kennismakingsavond

Zo’n 300 leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers volgden maandagavond 16 november de online kennismakingsavond.

Vanwege coronamaatregelen kon een fysieke bijeenkomst op onze locaties in Lochem en Borculo niet plaatsvinden. In plaats daarvan verzorgden we een livestream-uitzending. Docenten Maaike Pierik en Natalie Jaspers bespraken allerlei aspecten van ons onderwijs en beantwoordden vragen die ouders en kinderen via de chat konden stellen. Een grote diversiteit aan vragen en antwoorden passeerde de revue: de rol van de mentor, pauzes, kluisjes, ons anti-pestbeleid, schoolfeesten, de samenstelling van een brugklas, vakken die in de brugklas worden gegeven.
In een vlog brachten twee brugklassers een schooldag op het Staring College in beeld. In een ander filmpje kwamen vier docenten aan het woord over hun vak.

Tijdens deze kennismakingsavond werden ook de Staring Masterclasses aangekondigd. Alle leerlingen uit groep 8 in de regio Lochem en Borculo kunnen hieraan meedoen. Een aantal woensdagmiddagen in januari kunnen de aanstaande brugklassers online lessen volgen. Op deze manier kunnen ze alvast kennismaken met het Staring College.
Meer informatie over deze Masterclasses kunt u hier vinden. Op die pagina staat ook de QR-code voor en een link naar het aanmeldformulier.

Media
  • Kennismakingsavond 16 nov

Social Media

website is gerealiseerd door CollegeWapps