Nieuwbouw De Wildbaan

De Wildbaan
Haarloseweg 9
7271 BV  Borculo

In schooljaar 2023-2024 nemen we het nieuwe schoolgebouw op Campus De Wildbaan
in Borculo in gebruik. De twee huidige locaties in Borculo - aan de Herenlaan en de Beukenlaan - worden samengevoegd tot deze unilocatie.

Hier kunnen we aan jongeren in de regio Borculo toekomstbestendig onderwijs verzorgen  met een breed aanbod aan opleidingen. In de onderbouw (leerjaar 1 en 2) worden alle niveaus aangeboden, in de bovenbouw leerjaar 3 en 4 van de beroepsgerichte leerwegen vmbo.

De belangrijkste kenmerken van het nieuwe schoolgebouw:
- Kleinschalig
- Moderne, goed geoutilleerde vmbo-praktijklokalen
- Breed onderwijsaanbod
- Energie Neutraal Gebouw (ENG)
- Veilige fietsroutes naar De Wildbaan
- Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Volg de bouw!
Op www.nieuwbouwStaringBorculo.nl kun je de bouwontwikkelingen volgen.

Ontwerp
De nieuwe school wordt ontworpen door architectenbureau DAT uit Tilburg. Daarnaast worden bij het ontwerp en de bouw ondersteund door, installateiadviesbureau DWA,  bouwmanagmentadviesbureau Kleissen en ICS Adviseurs.
De school wordt gebouwd door aannemer Klassen Groep uit Dinxperlo; WSi uit Groenlo neemt de installatietechniek voor haar rekening. 

  


Neem alvast een kijkje op De Wildbaan!De Wildbaan

De Wildbaan ligt aan de Haarloseweg in Borculo. Het is de thuisbasis van veel Borculose sportverenigingen en het muziekcentrum. Ons nieuwe schoolgebouw krijgt een eigen gymzaal. 
Op 13 juli 2021 besluit de gemeenteraad van Berkelland of op de campus een sporthal gebouwd gaat worden. Hiervan kunnen niet alleen het Staring College, maar ook de basisscholen en sportclubs gebruikmaken. 
Zie ook het artikel in dagblad Tubantia, d.d. 18-6-2021

 

 

Social Media

website is gerealiseerd door Heutink ICT