Gala Wildbaan

Eindexamengala 2024!

Elk jaar is er voor onze eindexamenleerlingen een galafeest. De leerlingen zien er dan prachtig uit en komen met mooie of bijzondere voertuigen naar school.
Het examengala voor 4 vmbo en mavo+ was op 24 april in Borculo. Voor de examenleerling van mavo, havo en vwo was het gala op 25 april in Lochem.

 

Copyright foto links: Tubantia

Eindexamengala 2024!

Geplaatst op: 25-04-2024

Borculo
Voor de eerste keer was het examengala bij onze nieuwe school De Wildbaan aan de Haarloseweg.
De 4 vmbo- en mavo+leerlingen verzamelden zich eerst bij het Hambroek. Daarna reden ze door Borculo naar de school aan de Haarloseweg. De voertuigen waren dit jaar weer heel bijzonder: van Porsche tot legertruck, van limousine tot maishakselaar.
Voor de school lag  de rode loper uit voor een extra feestelijke ontvangst.
Geen formeel galadiner voor de examenleerlingen van De Wildbaan. Buiten stonden foodtrucks opgesteld waar ze zelf hun hapjes en drankjes konden kiezen.

Lochem
Ook in Lochem mooie jurken, smokings en chique, bijzondere of grappige voertuigen.
Het was een lange stoet die vanaf sportpark de Elze via de Deedingsweerdweg naar de shool reed. Alle leerlingen werden met applaus ontvangen door klasgenoten, leraren en ander publiek.
Het Forum was prachtig versierd: feestelijk gedekte tafels, lichtjes en slingers. De schoolband speelde bij binnenkomst van de feestgangers.
Een cateraar verzorgde het driegangendiner en bij het serveren hielpen leerlingen uit voor-examenklassen.
In een lokaal stond een ‘photobooth’ waar leerlingen met elkaar op de foto konden.

Overige afbeeldingen

IMG 2190
IMG 2192
IMG 2195
IMG 2197
IMG 2199
Gala Wildbaan

Ga terug