Nieuws

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van het Staring College!

Nieuwsoverzicht

Nieuwe website

Nieuwe website!

Geplaatst op: 1 januari 2023

We hebben een nieuwe website! Deze sluit nu helemaal aan bij onze nieuwe stijl en logo. Hier vind je nog sneller en makkelijker informatie over bijvoorbeeld Staring-Masterclasses, wanneer het Open Huis is en examens. Bovenin log je eenvoudig in bij Magister!

Nieuwe locatie (1)

Feestelijke start nieuwbouw unilocatie Borculo

Geplaatst op: 8 november 2022

De bouw van de unilocatie in Borculo is van start gegaan. Dinsdagmiddag 8 november was er daarom een feestelijke bijeenkomst op de bouwplaats aan de Haarloseweg.

Techniekdag (1)

Techniekdag Lochem

Geplaatst op: 7 november 2022

Op 3 november was de Techniekdag Lochem. Dit jaarlijkse evenement wordt door Lochemse bedrijven georganiseerd voor leerlingen van groep 8 van Lochemse basisscholen. De groep 8'ers bezoeken die dag een aantal bedrijven en maken zo kennis met de mogelijkheden van techniek.

Werkweek 5Hv Ardennen 9

5 havo en vwo in de Ardennen

Geplaatst op: 3 oktober 2022

De afgelopen weken waren de leerlingen uit 5 havo en 5 atheneum in de Ardennen.

Agenda item (6)

Paarse Vrijdag

Geplaatst op: 10 december 2021

10 december werd Paarse Vrijdag gevierd, de jaarlijkse GSA-actiedag waarop we positieve aandacht hebben voor seksuele- en genderdiversiteit. GSA staat voor Gender and Sexuality Alliance.

Poezierevue3

Prachtig poëzieproject

Geplaatst op: 15 oktober 2021

Samenwerken loont! Dat blijkt uit het poëzieproject dat de Muzehof en de School der Poëzie samen met onze CKV-docenten organiseerden voor 4 havo en 4 vwo.