Zeep4 2024

Zeepkistenrace

Jaarlijks organiseert een vmbo-school in de regio een Zeepkistenrace voor basisscholen en middelbare school.
Dit jaar was deze leuke wedstrijd op onze locatie De Wildbaan in Borculo.

Zeepkistenrace

Geplaatst op: 28-06-2024

Op vrijdag 28 juni was het een drukte van belang op en rond locatie De Wildbaan. Leerlingen van groep 8 van diverse basisscholen stonden klaar om met hun zelfgemaakte karretjes de schans te bedwingen voor de jaarlijkse Zeepkistenrace.
Groep 8-leerlingen ontvingen voor hun klas een paar weken geleden van ons een onderstel voor een zeepkist. Daarmee konden ze samen aan de slag om een snel en origineel karrretje bouwen.
Afgelopen vrijdag toonden ze trots hun creaties en gingen de scholen met elkaar de strijd aan. Het snelste team was ‘De Prachtige Mannen’ van de Heuvelschool uit Borculo. Team ‘Henk de Tank’ van de Jorisschool uit Borculo, ging met de origanliteitsprijs naar huis.

’s Middags stond de Zeepkistenrace open voor teams het Staring Cllege, Assink lyceum en scholengemeenschap Marianum. Ook deze leerlingen hadden enorm hun best gedaan om een mooi, grappig of snel karretje te maken. Staring-team ‘De Pummels’ had de snelste tijd. Team ‘Vroom Vroom’ van het Marianum won de prijs voor de meest originele zeepkist.

Voordat het evenement van start ging, stonden we 's morgens stil bij het overlijden van onze leerling Nova, 

 

Overige afbeeldingen

Zeep1 2024
Zeep 2 2024
Zeep3 2024
Zeep4 2024

Ga terug