PROFIELWERKSTUK Marktv2

Profielwerkstukmarkt 5 havo

In de bovenbouw havo en vwo maak je een profielwerkstuk. Je doet dan (meestal samen met twee andere leerlingen) een onderzoek over een onderwerp dat past binnen een bepaald vak.
Alle leerlingen uit 5 havo hebben hun profielwerkstuk afgerond en ingeleverd. Het laatste en afsluitende onderdeel is het geven van een presentatie over de resultaten van het  onderzoek.

Profielwerkstukmarkt 5 havo

Geplaatst op: 21-02-2023

De 5 havoleerlingen geven deze presentatie  voor hun begeleider en leerlingen die hun profielwerkstuk binnen hetzelfde vak hebben gemaakt. De leerlingen kiezen zelf de presentievorm: een korte fil, zelf ontworpen website, expositie, proefopstelling, vlog of informatieve poster.

Dit jaar organiseren we voor het eerst ook een profielwerkstukmarkt. Die is op donderdagavond 23 februari. Ouders/verzorgers, familieleden. docenten en andere leerlingen kunnen in twee rondes de opbrengsten van de profielwerkstukken bekijken. Leerlingen presenteren die in het Forum van locatie Lochem en de aangrenzende lokalen. Natuurlijk gaan ze ook in op vragen van de bezoekers.

Ronde 1 (19:00-20:00): aardrijkskunde, natuurkunde, scheikunde, Engels, geschiedenis
Ronde 2 (20:15-21:15): geschiedenis, kunst, biologie en economie.

 

PROFIELWERKSTUK Marktv2

Ga terug