Diploma CE

Examens Cambridge Engels

Op onze school kun je in de havo en het vwo kiezen voor het vak Cambridge Engels. De certificaten en diploma’s die je behaalt, geven onder andere toegang tot universiteiten in het buitenland.
FDe afgelopen weken deden onze leerlingen examens Cambridge Engels. Altijd een spannende tijd!

Examens Cambridge Engels

Geplaatst op: 06-06-2024

Op 23 en 24 mei jl. werden de jaarlijkse Cambridge English examens op het Staring College in Lochem afgenomen. Dit zijn vier examens waarin leesvaardigheid, schrijfvaardigheid, luistervaardigheid, gespreksvaardigheid en woordenschat worden getoetst. Een hele spannende tijd dus waar 33 leerlingen uit 5VWO en 3 leerlingen uit 4HAVO lang naar toe hebben gewerkt. 

 

Afgelopen week zijn de resultaten bekend gemaakt en kunnen we vol trots melden dat met een slagingspercentage van zo'n 98% bijna iedereen is geslaagd. Wat een toppers! Met deze examens hebben de leerlingen laten zien dat ze op hoog niveau (C1) het Engels beheersen. Het diploma dat ze nu hebben gehaald, maakt het ook mogelijk om in het buitenland te studeren of een Engelstalige studie te doen. Aan het begin van het nieuwe schooljaar zullen de diploma's feestelijk worden uitgereikt op de ouderavond.

 

 

Overige afbeeldingen

Logo CE
Diploma CE

Ga terug