Aan de slag!

Aan de slag!

Wil je weten hoe het is om te leren op een middelbare school? Dan mag je als groep 8-leerling alvast aan de slag! Doe mee met de Staring-Masterclass of krijg praktijkles met het project Slimme Handen.

Masterclasses

Maak kennis met onze vakken en docenten met een Staring-Masterclass! Je kiest zelf welk vak je wil volgen. Je kunt de Masterclasses in Lochem of in Borculo volgen. De Staring-Masterclasses zijn elk jaar in november. 

Slimme Handen

Werk je graag met je handen en wil je alvast praktijkles volgen op onze school? Doe dan mee met het project Slimme Handen! Je krijgt les in de praktijklokalen van het Staring College. Maak kennis met echte vmbo-vakken die te maken hebben met zorg en welzijn, horeca, bakkerij en recreatie, economie, ondernemen, groen, mobiliteit en transport.

Maar leren doe je niet alleen op school! Daarom ga je samen met jouw Slimme Handen-groep op bezoek bij bedrijven en organisaties. Je gaat bijvoorbeeld naar een woonzorgcentrum, restaurant, evenementencentrum of een garage. Je gaat zelfs aan het werk bij deze bedrijven en organisaties!
Meld je aan via jouw meester of juf van groep 8.

Quote - aan de slag 1

"Ik koos voor de masterclass geschiedenis. We leerden de betekenis van bepaalde monumenten. Ik vond het erg leerzaam en bijzonder om in groep 8 al lessen op de middelbare school te volgen."

Niek

Quote - aan de slag 2

"Bij de masterclass Engels sprak de docent veel in het Engels. Gelukkig deed ze dat langzaam en kon ik het goed begrijpen. De quiz was het leukst! Ik heb er echt iets van geleerd."

Amber