Ouder/verzorger

Ouder/verzorger

Ben je ouder/verzorger van een leerling op het Staring College? Dan wil je misschien wel meepraten over het schoolbeleid, weten wat voor begeleiding we bieden of de kosten voor onderwijs op onze school. Lees verder via de button waar je meer over wil weten!

Aanmelden

Wordt het Staring College jouw school? Leuk! Meld je je dan aan vóór 1 april 2023. Hieronder lees je meer over hoe je je moet aanmelden.

Meepraten

Als ouders, leerlingen, en medewerkers van de school werken we samen aan één gemeenschappelijk doel: onze leerlingen voorbereiden op een goede toekomst in de maatschappij. Inspraak van ouders, leerlingen en medewerkers vinden wij dan ook belangrijk, bijvoorbeeld met de medezeggenschapsraad.

Ondersteuning

Het Staring College is een school met een veilige leer- en leefomgeving, met aandacht voor de leerling als individu. Als het even niet zo soepel gaat, geven we de ondersteuning die nodig is.

Kosten

Schoolboeken zijn gratis. Bij bepaalde vakken is extra lesmateriaal, zoals een woordenboek of gereedschap, onmisbaar. Die zijn voor eigen rekening. Op deze pagina lees je meer over de kosten.