Aanmelden

Aanmelden

Wordt het Staring College jouw school? Leuk! Hieronder lees je meer over hoe je je moet aanmelden.

 

Van groep 8 naar het Staring College

Zit je in groep 8 en wil jij je aanmelden voor het Staring College? Gebruik dan het aanmeldingsformulier hieronder.
Je kunt het formulier downloaden, digitaal invullen, opslaan op je eigen pc of laptop en via e-mail sturen naar administratieSC@staring.nl 
De landelijke aanmeldingsweek is van 25 tot en met 31 maart 2024. Heb je de uitslag van de eindtoets al eerder? Dan mag je je ook vöör 25 maart aanmelden. 

Ben je leerkracht van groep 8, dan vul je ons overdrachtsformulier in. Je kunt het hieronder downloaden. Na invullen zet je het formulier klaar in OSO (Overstapservice Onderwijs).

Geen loting!

Op het Staring College is iedereen welkom! Je hoeft niet te loten als je naar onze school wil en we hebben ook geen wachtlijst.
Let op: meld je wel aan voor 1 april! Als we jouw aanmelding na 1 april ontvangen, kunnen we niet garanderen dat je geplaatst wordt op de locatie en in de klas van jouw voorkeur.

 

Aanmeldingsformulier leerjaar 1 schooljaar 2024-2025

Overdrachtsformulier voor basisscholen leerjaar 1 schooljaar 2024-2025

Overstappen van een andere middelbare school

Zit je al op een school voor voortgezet onderwijs en wil je overstappen naar het Staring College? Dat kan! Hieronder vind je een aanmeldingsformulier. Je ouders kunnen dat downlaoden en ingevuld mailen naar info@staring.nl
Jouw middelbare school vult voor ons een ander formulier in, het zogenaamde overdrachtsformulier. Ook dt vind je hieronder en moet jouw ingevuld naar ons mailen.

Aanmeldingsformulier leerjaar 2 tm 6 schooljaar 2024-2025

Overdrachtsformulier voor scholen leerjaar 2 tm 6 schooljaar 2024-2025