Kennismaken

Kennismaken

Zit jij in groep 7 of 8 en ga je straks misschien naar het Staring College? Leer het Staring College alvast kennen! Onze vloggers vertellen je graag alles over leren op onze school. Twijfel je nog over de schoolkeuze? Dan zijn er verschillende manieren om meer te ontdekken over het Staring College. Volg een Staring-Masterclass of een praktijkles met het project Slimme Handen, kom met je ouders/verzorgers naar een informatieavond of vraag een persoonlijke rondleiding aan!

Aan de slag

Wil je weten hoe het is om te leren op een middelbare school? Dan mag je als groep 8-leerling alvast aan de slag! Doe mee met de Staring-Masterclass of krijg praktijkles met het project Slimme Handen.

Meer informatie

Informatieavond

Kom samen met je ouders/verzorgers naar de informatieavond. Wij vertellen je ouders/verzorgers alles over lessen en activiteiten op het Staring College terwijl jij meedoet aan minilesjes een brugklasquiz en meer ontdekt over de middelbare school. Heb je meegedaan aan een Masterclass? Dan laat je tijdens deze avond aan je ouders/verzorgers zien wat je hebt geleerd! Aanmelden hiervoor kan vanaf schooljaar 2023-2024 weer.

Persoonlijke rondleiding

Wil je zelf ervaren hoe we leren binnen het Staring College? Dat kan! We leiden je graag rond. Aanmelden kan door te mailen naar groep8@staring.nl.

Interactieve video

Nieuwsgierig naar onze school? Bekijk dan de interactieve video en laat je rondleiden. Je kiest zelf wat je wilt zien.

Volg onze vloggers!

Onze tweedeklassers nemen je vast mee in hun vlogs! Elke maand kiezen zij een ander thema en vertellen je iets over onze school. Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de introductiedagen van onze brugklassers? Of wil je weten wat de verschillen zijn tussen de basisschool en de middelbare school? Teun, Bob en Harm vertellen het je in de video hieronder!