Kennismaken

Kennismaken

Zit jij in groep 7 of 8 en ga je straks misschien naar het Staring College? Leer het Staring College alvast kennen! Onze vloggers vertellen je graag alles over leren op onze school. Twijfel je nog over de schoolkeuze? Dan zijn er verschillende manieren om meer te ontdekken over het Staring College. Volg een Staring-Masterclass of een praktijkles met het project Slimme Handen, kom met je ouders/verzorgers naar een informatieavond of ons Open Huis. Alle data staan op de roadmap die je hieronder ziet.

Aan de slag

Wil je weten hoe het is om te leren op een middelbare school? Dan mag je als groep 8-leerling alvast aan de slag! Doe mee met de Staring-Masterclass of krijg praktijkles met het project Slimme Handen.

Meer informatie

Informatieavond groep 8

Zit je in groep 8? Kom dan samen met je ouder/verzorger naar de informatieavond. Wij vertellen je ouder/verzorger alles over het onderwijs, lessen en activiteiten op het Staring College terwijl jij meedoet aan workshops, de brugklasquiz en meer ontdekt over de middelbare school. 
Deze avond organiseren we in  Lochem (Zutohenseweg 108) en in Borculo (locatie Wildbaan, Haarloseweg 9).
De data worden kort na de zomervakantie bekend.

Magazine 'Naar de brugklas!'

Wat kun je op het Staring College doen en leren?
In ons magazine 'Naar de brugklas!' vind je allerlei informatie over onze school: welke niveaus en vakken we aanbieden, hoe we jou coachen en helpen je verder te ontwikkelen. 
Zo maken we het voor jou gemakkelijker om de middelbare school te kiezen die bij jou past!

Roadmap 2023 2024