Groep 7/8

Groep 7/8

Zit jij in groep 7 of 8? Dan is het nu tijd om na te denken over welke middelbare school bij je past. Op het Staring College organiseren we verschillende bijeenkomsten zodat jij onze school zo goed mogelijk leert kennen. Noteer het op de kalender:

dinsdag 28 januari 2025: Open Huis locatie De Wildbaan
donderdag 30 januari 2025: Open Huis locatie Lochem.

Naast het Open Huis organiseren we andere kennismakingsactiviteiten. Direct na de zomervakantie geven we hierover meer informatie op onze website en aan de leerkrachten van groep 8.

Vrijstaand_jongen

Aanmelden

Wil jij je aanmelden voor het Staring College? Klik hieronder voor meer info.

Meer informatie

Groep 7/8 aanmelden

Open Huis

Ontdekken of het Staring College bij jou past? Leer onze school kennen en kom naar de open dag! Deze dag is speciaal voor leerlingen uit groep 7 en 8, hun ouders/verzorgers en andere geïnteresseerden.

Kennismaken

Zit jij in groep 7 of 8 en ga je straks misschien naar het Staring College? Leer het Staring College alvast kennen!

Aan de slag!

Wil je weten hoe het is om te leren op een middelbare school? Dan mag je als groep 8-leerling alvast aan de slag! Doe mee met de Staring-Masterclass of krijg praktijkles met het project Slimme Handen.

Eerste schoolweek

Na de zomervakantie beginnen de introductiedagen. Tijdens de eerste week maak je kennis met onze school en je klas. Samen doen jullie allerlei activiteiten zoals sport en spel, dans, drama, percussie. Na deze dagen weet je de weg te vinden in de school!

Regionaal

Het Staring College is de school dichtbij. Samen ontdekken we wat onze mooie streek te bieden heeft. We laten ons inspireren door lokale bedrijven, verenigingen en mensen uit onze regio. Wij kennen jou, en jij kent ons.