Ruurlo

Ruurlo

Het Staring College is de school dichtbij. Samen ontdekken we wat onze mooie streek te bieden heeft. We laten ons inspireren door lokale bedrijven, verenigingen en mensen uit onze regio. Wij kennen jou, en jij kent ons. Je voelt je al snel thuis, wie je ook bent of waar je ook vandaan komt.

Fietsroute naar de Beukenlaan in Borculo

Vanuit Ruurlo fiets je via de Borculoseweg en Ruurloseweg naar school aan de Beukenlaan in Borculo. Deze route is 7 kilometer en ongeveer 22 minuten fietsen.

Naar school met het openbaar vervoer

Stap in Arriva bus 23 op het station in Ruurlo. Deze gaat rechtstreeks naar het busstation in Borculo en duurt ongeveer 18 minuten. Dan is het nog maar 6 minuten lopen naar school!

Fietsroute naar de Herenlaan in Borculo

Via de Vosheuvelweg fiets je in 15 minuten naar school aan de Herenlaan in Borculo. Deze route is 4,8 kilometer.

Naar school met het openbaar vervoer

Stap in Arriva bus 23 op het station in Ruurlo. Deze gaat rechtstreeks naar bushalte Leostichting in Borculo en duurt 8 minuten. Dan is het nog maar 3 minuten lopen naar school!


Fietsroute naar het Staring College in Lochem

Fiets via de Barchemseweg, Ruurloseweg en Lochemseweg naar school in Lochem. Deze route is 10,4 kilometer, daar fiets je ongeveer 35 minuten over.

Naar school met het openbaar vervoer

Stap in Arriva bus 23 op het station in Ruurlo. Deze gaat rechtstreeks naar bushalte Staring College Lochem. Je zit ongeveer 32 minuten in de bus en vanaf de bushalte is het nog maar 3 minuten lopen naar school.

Aanmelden

Wordt het Staring College jouw nieuwe school?

Meld je aan!

Contact opnemen? 

Neem contact op met één van onze locaties! 

Locatie Lochem

Locatie Herenlaan, Borculo